1. 2. 3.

Veidi enne jaanipäeva toimus meie väga hea koostööpartneri Hotel Lydia restoranis Hõlm järjekordne põnev sündmus...
Eriõhtusööki pakkusid nelja restorani tippkokad - Tõnis Siigur restoranist Noa Chef´s Hall, Matthias Diether restoranist 180 Degrees, Martin Meikas restoranist Ö ning muidugi Lauri Ülenurm külaliskokkasid võõrustavast restoranist Hõlm. 
Oleme uhked, et need neli vaieldamatult Eesti tippu kuuluvat restorani on meid aastate jooksul usaldanud ning meie kasvuhoonetes ja põllul kasvatatud saadusi järjepidevalt oma valmistatud hõrgutistes kasutavad. Pilte õhtusöögist saad vaadata siit.
Peakokad jõudsid päevase grilli ja eriõhtusöögi vahelisel põgusal hetkel ka meile külla, et uusi põnevaid maitseid avastada! Uutest maitsetest üllatas kõige enam mesiputk, austri leht. Teisalt pakkus kokkadele üllatuse ka meie kasvuhoones kasvanud poolpikk kurk ja hapuoblikas. Eriõhtusöögil leidsid aga kasutust lisaks teistele toodetele ka jänesekapsa õied, mis jõudsid meie kasvuhoonest taldrikule ca 30 minutiga! Värskemast värskem!  
Pildid külaskäigust tegi fotograaf Lauri Laan. 
Eelmine
Uus salatisegu "Segu 7" ja esimesed retseptid
Järgmine
"Ehtne Talutoit" kaubamärk

Vastused puuduvad

Email again: